• Levering inden for 1-3 dage
  • Kundeservice +45 21 15 18 89
  • FRI FRAGT OVER 1.000 KR TIL DANMARK
0

Vi støtter

Hos Nordic Antiques er vi beviste om det vigtige arbejde som mange foreninger i Danmark laver. Nordic Antiques støtter en del formål økonomisk, idet vi selv har haft sygdom tæt på kroppen og i den nære familie.

Hjerteforeningen

Omkring 500.000 danskere lever med en hjertesygdom. Vi er erhvervspartner med hjerteforeningen og støtter således økonomisk op omkring deres vigtige arbejde. Pengene går til forskning på området og hjerteforeningens arbejde i øvrigt.

 

Diabetesforeningen

280.000 danskere lever med diabetes og 360.000 danskere har forstadierne til type-2 diabetes. Vi er samarbejdspartner og støtter økonomisk op omkring Diabetesforeningens arbejde. Pengene går til bedre forskning området, støtte til ramte og deres pårørende og oplysning om sygdommen.

 

Stafet for livet

Vi er lokal sponsor for Stafet for livet, som er et motionsløb som indsamler til fordel for kræftramte og deres pårørende. Stafet for livet er et initiativ fra Kræftens Bekæmpelse, som sætter fokus på kræftsagen og er samtidig en fejring for livet. Pengene går til Kræftens Bekæmpelses arbejde i forhold til forskning, hjælp til kræftramte og pårørende.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få besked om vores nyeste produkter og modtag lækker inspiration direkte i din indbakke.

Læs vores handelsbetingelser og persondata politik her