• Levering inden for 1-3 dage
  • Kundeservice +45 21 15 18 89
  • FRI FRAGT OVER 1.000 KR TIL DANMARK
0

Borddækning

BORDDÆKNING

Find inspiration til din borddækning her. Borddækningen er en vigtig del af boligindretningen. Det er her man spiser de fleste måltider, hygger med sine gæster og bruger en masse tid. Jo hyggeligere bordpynt, jo bedre. Det er en præstation i sig selv, at lave et flot bord, men det imponere virkelig, når det er gennemført. Vi har mange af delene til, at gøre bordet ekstra lækkert.

Kig f.eks. ned i vores Royal Copenhagen stel og find blandt andet Musselmalet Riflet, Musselmalet Halvblonde og Musselmalet Helblonde eller måske Blå Blomst Kantet, Blå Blomst Flettet, Blå Blomst Svejfet og Blå Blomst Svejfet Guld. Der er masser af muligheder, og vi udvider hele tiden med nye stel.

Georg Jensen sølvbestikket er også et besøg værd. Hvem siger, at det er besværligt med sølvbestik der skal pudses? Vi har nogle fif til, hvordan man hurtigt får sølvbestikket rent. Vi lægger en guide op omkring det inden så længe.

Skal der være mere smæk på farverne, så kan I tjekke Bjørn Wiinblad kategorien. 

Vi har desværre ikke så mange forskellige glas endnu, men vi arbejder på sagen. I øjeblikket har vi ganske få Holmegaard glas og Kosta Boda glas.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få besked om vores nyeste produkter og modtag lækker inspiration direkte i din indbakke.

Læs vores handelsbetingelser og persondata politik her