• Levering inden for 1-3 dage
  • Kundeservice +45 21 15 18 89
  • FRI FRAGT OVER 1.000 KR TIL DANMARK
0

Handelsbetingelser

 

Generelle oplysninger

Nordic Antiques ApS

Råbylille Strandvej 18

4780 Stege

CVR nr.: 40300376

Telefon: +45 21 15 18 89

E-mail: kontakt@nordicantiques.dk

 

 

Priser

Hos Nordic Antiques ApS tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages samtidig forbehold for udsolgte varer.

Priserne der er angivet, følger principperne i brugtmoms-ordningen, således, at du som kunde, ikke skal betale 25% moms på de indkøbte produkter.

 

Betaling

Nordic Antiques ApS modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestro samt MobilePay.

Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

 

Levering

Nordic Antiques ApS tilstræber at afsende ordre så hurtigt som det kan lade sig gøre.

Vi sender til hele Danmark. Varer vil blive leveret på leveringsadressen eller evt. angivne udleveringssted, medmindre der ved bestillingen er aftalt noget andet.

Vi leverer også til udlandet.

Vær opmærksom på, at ved forsendelser til udlandet, der dækker køber alle de omkostninger der er forbundet med told, moms og andre gebyrer.

Nægtes modtagelses af pakken i udlandet, da betaler køber alle de udgifter der måtte være ifbm. med returnering af pakken. Dette beløb bliver fratrukket købsbeløbet.

Dine varer kan sendes med PostNord eller GLS.

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, vil din pakke blive flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, så kontakt os med det samme.

Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1 - 3 hverdage efter bestillingen.

For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

 

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i produkterne, hvis disse fejl ikke er oplyst i produktteksten. Når du køber f.eks. 2.sorterings varer, er du som kunde indforstået med, at der kan være mindre fejl i produktet og årsagen til fejlen så vil være en 2. sortering af fabrikaten. Du kan få varen ombyttet (hvis vi har flere på lager), pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. Nordic Antiques ApS vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Der gøres opmærksom på, at du mister reklamationsretten, hvis du forholder dig passivt til varens stand. Undersøg derfor din vare ved modtagelsen og gør os opmærksom på evt. fejl/mangler. Vi forbeholder os retten til at vurdere, hvilken form for kompensation, du som kunde kan modtage. I Reklamationer efter 6 måneder, er det forbrugeren, der skal bevise fejlen var til stede på købstidspunktet. Det betyder at du som forbruger skal bevise, at du har anvendt varen på almindelig vis, og det ikke er grundet brug, at fejlen eller manglen er opstået

Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten, skal varen sendes til:

Nordic Antiques ApS

Råbylille Strandvej 18

4780 Stege

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

 

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg.nr. og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Oplysningerne kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

 

Returret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag;

- Hvor du modtager ordren.

- Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.

- Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer, der består af flere partier/dele.

- Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på kontact@nordicantiques.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Ønsker du at sende varen retur til os, er det til adressen:

Nordic Antiques ApS

Råbylille Strandvej 18

4780 Stege

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Når du returnerer, er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen i pakken. 

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

 

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os retur, såfremt varen returneres i samme stand.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.

Link: https://kpo.naevneneshus.dk/

 

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: kontakt@nordicantiques.dk

 

Fortrolighedspolitik

Nordic Antiques ApS forstår og respektere vigtigheden af privatliv på internettet.

Vi vil ikke afsløre information om kunder til tredjepart, med mindre det er nødvendigt for at gennemføre transaktionen.

Vi videresælger ikke kundens navn, adresse, e-mail, kortoplysninger eller personlige data til tredjepart, uden kundens forudgående tilladelse.

 

Ægthedsgaranti

Vi sælger vores varer som værende ægte.

Hovedparten af vores varer er købt på auktioner, hvor der også har været vurderingseksperter fra auktionshuse inden over for, at kvalificerer ægtheden af varen.

Andre varer er købt på loppemarkeder og hos private. I disse tilfælde vurdere vi som eksperter, om varen er ægte.

Skulle varen mod forventing vise sig, ikke at være ægte, så gælder det, at kunden frit kan returnere varen og blive kompenseret for de udgifter der har været forbundet med købet af varen.

Det er kundens ansvar, at bevise at varen er uægte.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få besked om vores nyeste produkter og modtag lækker inspiration direkte i din indbakke.