• Levering inden for 1-3 dage
  • Kundeservice +45 21 15 18 89
  • FRI FRAGT OVER 1.000 KR TIL DANMARK
0

Empire

 

Køb Bing og Grøndahl Empire her!


Empire er et stel fra Bing og Grøndahl. Det blev tegnet i 1904 og tanken var, at det skulle konkurrere med det populære Musselmalet stel fra Royal Copenhagen. Det lykkedes også i nogen grad og Empire findes i dag i mange danske hjem. Empire er et af de mest populære stel fra B&G.

Empire-stilen opstod i Frankrig efter revolutionen og fik sit gennembrud under Napoleons kejserrige i 1804 til 1814. Empire-stilen er kendetegnet ved de svungne former og den smukke ornamentik som leder tankerne hen på oldtiden i bl.a. Romerriget, Grækenland og Egypten.

Stellet er kendetegnet ved den skællede form på porcelænet (form nummer 356). Og også de flotte blåmalede blomsterguirlander som præger porcelænet. Guirlanderne på porcelænet leder også hen til laurbærkransene som kronede de Romerske kejsere.

Empire er håndmalet med underglasur teknik.

Vi forhandler steldele til spisestel og kaffestel og der findes mange andre genstande i serien, f.eks. lysestager, vaser, krukker og meget andet.

Er du på udgik på noget specielt? Så lad os høre om det.

Se de øvrige Bing og Grøndahl stel her.

 

Jeres tilfredshed er vigtigst!

Alle vores stel er antikke stel – nogle gange mere end 100 år gamle. Derfor kan der være mindre brugsspor og slitage på varerne. I er altid velkomne til, at spørge efter ekstra billeder af varerne – og så tager vi billeder og sender dem til jer inden I laver jeres bestilling.

Er der synlige skader eller andre mangler, f.eks. glasurfejl eller hak, vil disse skader fremgå i beskrivelsen af varen.

Vi vil gerne opfylde jeres ønsker i forhold til farvenuancer på porcelænet - vi ved mange ønsker en specifik farvenuance, som passer til stellet derhjemme. I kan skrive til os på hver enkelt vare eller alternativt send os gerne en mail. Vi besvarer jer så hurtigt som muligt.

Vi tilbyder jer også muligheden for, at skrive sig op på en udsolgt vare – dette gøres inde på den udsolgte vare og så får I en e-mail notifikation, når varen igen er på lager.

Ind imellem hænder det, at vi får overset en fejl på en vare, hvis dette er tilfældet så kontakt os og så finder vi en rigtig god løsning.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få besked om vores nyeste produkter og modtag lækker inspiration direkte i din indbakke.

Læs vores handelsbetingelser og persondata politik her