• Levering inden for 1-5 hverdage
  • Kundeservice +45 21 15 18 89
  • FRI FRAGT OVER 1.000 KR TIL DANMARK
0
Keramik

Keramik

Keramik

Er du på udkig efter en ny keramik vase eller ny keramik skål? Så led ikke længere…. Vi har et udvalg i dansk keramik, nordisk keramik og fører kendte mærker som Kähler, Rörstrand keramik (Rørstrand keramik), Höganäs keramik og mange flere.

Höganäs keramik er kendt for vaser og skåle i den smukke okseblodsglasur. Det var Henning Nilsson (1907-1993) som var den første i Sverige der anvendte denne glasur på sine keramiske skåle og vaser. Okseblodsglasuren har dog været kendt og anvendt i Kina siden starten af 1800-tallet.

Gunnar Nylund (1904-1997) er en svensk keramiker på højde med de bedste danske keramikere. Han har gennem sit liv produceret utallige serier i keramik, unika vaser, spisestel og meget mere. Han har produceret meget for svenske Rörstrand som er Sveriges svar på Royal Copenhagen.

Se også vores skåle fra Lasse Östman som er en fremragende svensk keramiker. Skønne farver og rig detaljerigdom. Hans leg med glasuren er hans varemærke. Han er kendt fra sit arbejde hos Gustavsberg, men skålene her er fra hans eget værksted.

Vi sender gerne billeder af mærkerne i bunden af keramikken / keramik signaturen, hvis I har interesse i det.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få besked om vores nyeste produkter og modtag lækker inspiration direkte i din indbakke.

Læs vores handelsbetingelser og persondata politik her